Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διαφορετικό φινάλε

Μια ευκαιρία για πρόβα ενόψει της δύσκολης συνέχειας και μια αντίστοιχη για ένα καλό αντίο αποτελούν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Αρη με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα (εκτός 20.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 1) και Μάλαγα (εντός ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 2). Οι δύο ελληνοϊσπανικές κόντρες αποτελούν την αυλαία των υποχρεώσεων των δύο ομάδων στη φάση του ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα, με τους «πράσινους» να συνεχίζουν (ως πρώτοι του ομίλου τους) στα προημιτελικά και τον Αρη να αποχαιρετάει τη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Στο «Παλού Μπλαουγκράνα» της Βαρκελώνης ο Παναθηναϊκός χωρίς το παραμικρό άγχος πλέον θα προσπαθήσει να τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Αλλωστε, αυτό επισήμανε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σαν το κύριο ενδιαφέρον της ομάδας του για το σημερινό παιχνίδι. Μπορεί τα πάντα να έχουν κριθεί στον όμιλο (αφού και η Μπαρτσελόνα έχει περάσει) όμως σύμφωνα με τον Ζοτς, κίνητρο για τους παίκτες του υπάρχει. Στην αποστολή δε μετέχει ο τραυματίας Σισκάουσκας.

Στο «Αλεξάνδρειο» με στόχο να πει ένα νικηφόρο αντίο στη φετινή (ομολογουμένως) αξιόλογη πορεία του στην Ευρωλίγκα, ο Αρης θα υποδεχτεί τη Μάλαγα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ