Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΑΟ
Συγκέντρωση και πορεία αντιστασιακών

Με αγωνιστική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή των αντιστασιακών αγωνιστών και φίλων της Αντίστασης και του ΔΣΕ θα τιμήσει την επέτειο του '21 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων, την Παρασκευή 23/3/2007.

Η συγκέντρωση θα γίνει ώρα 11 π.μ. στο άγαλμα Κολοκοτρώνη, στη Σταδίου. Μετά το ψήφισμα για τα άλυτα προβλήματα των αντιστασιακών, θα γίνει πορεία και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και, ακολούθως, θα επιδοθεί το ψήφισμα στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΟ καλεί τους αντιστασιακούς, ανάπηρους αγωνιστές, πολιτικούς πρόσφυγες, Μακρονησιώτες, φυλακισθέντες και εξορισθέντες, εκπαιδευτικούς, αντιστασιακούς και απογόνους τους να δώσουν επιβλητικό «παρών». Ενώ καλούνται οι μαζικοί φορείς να στηρίξουν την εκδήλωση και τα ΜΜΕ να την καλύψουν.

  • Η Κίνηση Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών καλεί τα μέλη και τους φίλους της να γιορτάσουν μαζί την 20χρονη επέτειο από την ίδρυσή της. Θα γίνει δεξίωση, σήμερα Τετάρτη, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΟΑΟ (Μαυρομματαίων 12, 3ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ