Πέμπτη 5 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΡΕΝΤΗ
Με δεντροφύτευση απαντούν στην απόφαση - πρόκληση

Με συμβολική δεντροφύτευση του πάρκου της Αγίας Αννας στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη, την Κυριακή 15 Απρίλη στις 11 π.μ., μαζί με το λαό της περιοχής, η Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία (ΠΑΣ) παίρνει την υπόθεση στα χέρια της και δίνει απάντηση στην απόφαση της δημοτικής αρχής του Γ. Ιωακειμίδη (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) αλλά και της παράταξης που στηρίζεται από τη ΝΔ, να παραδώσει το πάρκο στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Η απόφαση - πρόκληση, επισημαίνει η ΠΑΣ, είναι συνέχεια της ίδιας πολιτικής που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο Ρέντη, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη Διοίκησης και «αντιπολίτευσης», και πιστή αντιγραφή των κεντρικών αντιλαϊκών επιλογών, που ιδιωτικοποιούν, ξεπουλάνε και παίζουν στο Χρηματιστήριο τη δημόσια περιουσία, τον κόπο και τα χρήματα, δηλαδή, του εργαζόμενου λαού.

Μετά το κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», που το παρέδωσαν στον Σ. Κόκκαλη αντί 34.000 ευρώ ετησίως, μετά τον πολύτιμο χώρο δεκάδων στρεμμάτων της «Καναπιτσερή» που τον χάρισαν ουσιαστικά, σε μεγάλη πολυεθνική για να στηθεί το «ALLOU FAN PARK», μετά τους δημοτικούς κινηματογράφους, άλλους μικρότερης ή μεγαλύτερης σημασίας ελεύθερους χώρους, τώρα εκχωρούν το μοναδικής αξίας πάρκο της Αγίας Αννας έκτασης 27 στρεμμάτων έναντι 20.000 ευρώ το χρόνο, στον μεγαλοεπιχειρηματία Β. Σταθοκωστόπουλο που σκοπεύει να εγκαταστήσει εκεί χώρους εστίασης και εκδηλώσεων. Αφού πρώτα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, φρόντισαν να το απαξιώσουν για να εμφανίσουν τον ιδιώτη σαν «σωτήρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ