Τετάρτη 18 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προκαταρκτική εξέταση για διεκδικήσεις εκτάσεων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης σε βάρος του δημοσίου από τους κληρονόμους του Νάστου. Στην εισαγγελική παραγγελία αναφέρεται ότι αν και με συμβόλαιο του 1922 είχε περιέλθει έκταση 1.000 στρεμμάτων στον Α. Νάστο οι κληρονόμοι του σήμερα διεκδικούν 15.000 στρέμματα, ενώ έχουν πετύχει με παραπλάνηση των δικαστηρίων ευνοϊκές γι' αυτούς αποφάσεις.

Οι κληρονόμοι του Νάστου επανέρχονται και διεκδικούν τεράστιες εκτάσεις που καλύπτουν σχεδόν το σύνολο της Ηλιούπολης, τα 3/4 της Αργυρούπολης και ένα τμήμα του Αλίμου! Μάλιστα, με αγωγές στα δικαστήρια ζητούν αποζημιώσεις για ακίνητα που έχουν περάσει στους δήμους και έχουν αξιοποιηθεί από τις δημοτικές αρχές.

Παράλληλα, ο Γ. Σανιδάς ζητάει να γίνει προκαταρκτική εξέταση και για έκταση 530 στρεμμάτων στη θέση Ζαχαρίτσα του Δήμου Πετρούπολης που διεκδικείται από τον Χρ. Λιόση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ