Παρασκευή 20 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, οι οποίες και θα ολοκληρωθούν στις 25 Απρίλη. Για να ψηφίσουν οι εμποροϋπάλληλοι, πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής: Στα γραφεία του Συλλόγου (Πλ. Μητροπόλεως 10): Καθημερινά μέχρι και την Τετάρτη 25 Απρίλη από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ειδικά την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Στο Σωματείο Εργαζομένων στα «Καρφούρ» (Σωκράτους 51, 5ος όροφος, τηλ. 210.5229.813): Την Κυριακή 22 Απρίλη, από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Στο Παράρτημα της Καλλιθέας (Θησέως 156, 1ος όροφος, τηλ. 210.9588.825): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Στο Παράρτημα Νέας Ιωνίας (Αγ. Γεωργίου 41, 1ος όροφος, τηλ. 210.2750.334): Τη Δευτέρα 23 Απρίλη, από 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑ: Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), στις 24 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο υπουργείο Εσωτερικών (πλατεία Κλαυθμώνος).

ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: Με αίτησή τους προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, οι βουλευτές του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη και Βέρα Νικολαΐδου ζητούν να καταθέσει, μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο κανονισμός της Βουλής, τις εκθέσεις των επιθεωρητών που διενήργησαν τις επιθεωρήσεις στα πλοία που ελέγχθηκαν κατά το διάστημα στο οποίο αναφέρεται το με αριθ. Πρωτ. 55/07 - 13/4/2007 σχετικό έγγραφο του Κλάδου Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων, καθώς και τις εκθέσεις των επιθεωρητών για όλους τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε Ε/Γ, Ο/Γ, Α/Κ πλοία, κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/2006 μέχρι και σήμερα.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Την απολογιστική γενική συνέλευσή του πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής την Κυριακή 22 Απρίλη και ώρα 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από 5 έως 7 Μάη.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Σε επίσχεση εργασίας για τρίτη συνεχόμενη μέρα βρίσκονται 100 εργαζόμενοι - συμβασιούχοι στο Δήμο Αιγάλεω, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για δέκα μήνες. Παρά τις δικαστικές αποφάσεις για μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου, δεν υπογράφονται τα σχετικά εντάλματα πληρωμής. Σήμερα θα γίνει και 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 11 το πρωί έξω από το Δημαρχείο όλων των εργαζομένων του Δήμου.

ΠΟΕ - ΔΕΥΑ: Την ανάγκη αλλαγής των συσχετισμών υπέρ του ΠΑΜΕ αναδεικνύει το «Εργατοϋπαλληλικό Αγωνιστικό Μέτωπο» στη Διακήρυξή του για το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης Αποχέτευσης, που ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται σήμερα. Η παράταξη καλεί σε πάλη για Ενιαίο Δημόσιο φορέα διαχείρισης των υδάτινων πόρων και την ένταξη σε αυτόν όλων των εργαζομένων στις επιχειρήσεις ύδρευσης, με την κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ