Παρασκευή 27 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
Σε ρόλο ΔΑΠ η ... καθηγήτρια

Να πνίξουν το αγωνιστικό φρόνημα των σπουδαστών, φιμώνοντας την Πανσπουδαστική, επιδιώκουν συγκεκριμένοι καθηγητές και προϊστάμενοι τμημάτων στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας.

Χτες, καθηγήτρια του Τμήματος Μαιευτικής επιτέθηκε σε σπουδάστρια, μέλος της ΠΚΣ, που έκανε ανακοίνωση στο αμφιθέατρο για να καλέσει τους σπουδαστές σε συνέχιση του αγώνα. Η συγκεκριμένη καθηγήτρια πέταξε έξω από το αμφιθέατρο τη σπουδάστρια, υποστηρίζοντας ότι είναι παράνομο να βγάζει ανακοινώσεις (!), ενώ βούταγε τις προκηρύξεις που προηγουμένως είχε μοιράσει η σπουδάστρια από τα χέρια των σπουδαστών και τις πέταγε. Δήλωσε δε ότι την επόμενη φορά που θα μπει στην αίθουσα εκπρόσωπος της Πανσπουδαστικής για να κάνει ανακοίνωση θα πάρουν απουσία όλοι οι σπουδαστές και η ίδια θα αρνηθεί να κάνει μάθημα!

Χρειάζεται, αν μη τι άλλο, μεγάλο θράσος για να ονομάζει εκπαιδευτικός «παράνομη» τη διακίνηση ιδεών. Και ακόμα μεγαλύτερο θράσος για να τρομοκρατήσει τους σπουδαστές, ώστε οι ίδιοι να μην επιτρέψουν να ακουστούν οι θέσεις της Πανσπουδαστικής, γιατί διαφορετικά θα πάρουν όλοι απουσία!

Οσο κι αν πασχίσουν πάντως τέτοιου είδους «καλοθελητές» να πνίξουν την ΠΚΣ, δε θα τα καταφέρουν. Γιατί οι προτάσεις της ακουμπούν στις ανάγκες και τα όνειρα των σπουδαστών, οι οποίοι μήνες τώρα αποδεικνύουν ότι έχουν δύναμη και αγωνίζονται. Και αυτό δεν αλλάζει, όσες απειλές και αν εκτοξεύσουν διάφοροι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ