Πέμπτη 10 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Καρβούνης
Παναγιώτης Καρβούνης
Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου αγωνιστή ΣΤΡΑΤΗ ΤΣΑΜΠΗ, στελέχους του ΚΚΕ και του ναυτεργατικού κινήματος, του οποίου η ζωή και η δράση αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

Δημήτρης Κουτσούτος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ (φωτ.), μέλους του ΚΚΕ, καθώς επίσης στη μνήμη των αδελφών ΓΙΩΡΓΟΥ και ΤΑΚΗ ΚΑΡΒΟΥΝΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ στη ΝΕ Λάρισας, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Λάρισας, και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Ζωή Καρβούνη. Τα παιδιά του Αγαμέμνων και Ευαγγελία. Η κουνιάδα του Ελένη. Τα εγγόνια του Παναγιώτα και Βασίλης

* * *

Την Πρωτομαγιά έκλεισε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» πρόωρα στα 49 χρόνια του ο αγαπημένος γιος μου ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ από την Κρύα Βρύση Πέλλας. Στη μνήμη του προσφέρω 10 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βέροιας.

Πελαγία Λιαρετίδου

* * *

Φωτ.

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΖΗΣ (Ρήγας), μέλος του ΚΚΕ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στα 82 χρόνια του στις 6 Απρίλη 2007, στην Κατοχή ήταν στέλεχος της ΕΠΟΝ, δραστήριος ΕΑΜίτης. Υπήρξε επίσης στέλεχος της ΕΔΑ και συνεπής αγωνιστής για τα ιδανικά του κόμματός του. Θα τον θυμόμαστε πάντα να επιμελείται το 1943, ως ξυλουργός, τη σφραγίδα της Οργάνωσης. Στη μνήμη του, προσφέρουμε στη ΝΕ Λευκάδας 150 ευρώ.

Ρήγας Βρεττός, Μαρίνος Γαζής, Στράτος Γαζής από το Νυδρί Λευκάδας


Στρατής Τσαμπής
Στρατής Τσαμπής

Μαρίνος Γαζής
Μαρίνος Γαζής

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ