Τρίτη 15 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Συμπληρώνεται το καρέ;

Ο Αρης και ο Πανιώνιος έχουν ήδη καθαρίσει, αφού βρίσκονται στα ημιτελικά... Οι άλλοι δυο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να το κάνουν σήμερα, όπου εκτός έδρας θα αντιμετωπίσουν Μαρούσι (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ 1) και ΠΑΟΚ (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ1).

Ο Αρης, αν και διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να δυσκολεύεται στη Λάρισα όταν αντιμετωπίζει την Ολύμπια (στο πρωτάθλημα είχε χάσει), αυτή τη φορά τουλάχιστον κατάφερε να χαμογελάσει τελευταίος, αφού νίκησε στην παράταση με 82-72 (κ.α. 67-67). Σαφώς πιο εύκολα εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον Πανιώνιο, που για δεύτερη φορά νίκησε τον Πανελλήνιο και στην Κυψέλη με 67-54 χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου με 66-58 ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι περίμεναν οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού η κούραση ήταν εμφανής στην απόδοση των «πρασίνων». Στον Ολυμπιακό παρά την επικράτηση με 85-76 επί του ΠΑΟΚ η απόδοση των γηπεδούχων κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Συν τοις άλλοις υπήρξε και καινούριο επεισόδια Γκέρσον - Σχορτσιανίτη (ήταν εκτός αποστολής). Στα θετικά πάντως η απόδοση του Μασιγιάουσκας (15π), που δείχνει έτοιμος.

Υπενθυμίζεται ότι αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ