Πέμπτη 24 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΚΗΔΕΙΑ

Την αγαπημένη μας κόρη,, μητέρα, σύζυγο και αδελφή

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

η οποία έφυγε από τη ζωή στα 54 χρόνια της στις 23 Αυγούστου 2000, κηδεύουμε σήμερα Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 4.00 μ.μ. από το Β΄ Νεκροταφείο Αθήνας.

Η Κατερίνα Γιαννοπούλου ήταν ένας άνθρωπος αγνός, ειλικρινής και συνεπής. Μαχητική και ενθουσιώδης, αγωνίστηκε ως το πικρό τέλος, με όλες της τις δυνάμεις. Ηταν μέλος του ΚΚΕ ως το θάνατό της και πρόσφερε πολλά στο Κόμμα, στο λαϊκό κίνημα, αλλά και στην Παιδαγωγική Επιστήμη, την οποία ασκούσε, ακόμα και σε πολύ δύσκολες περιόδους.

Καλούμε τους συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους να την τιμήσουν με την παρουσία τους στην κηδεία της.

Η μητέρα της Κυριακούλα

Ο σύζυγος Νικόλαος

Ο γιος της Χαράλαμπος

Η αδελφή της Πηνελόπη, τα ξαδέρφια, τα ανίψια

Στη μνήμη της πρόσφεραν: τα μέλη του Αχτιδικού Γραφείου και της Αχτιδικής Επιτροπής Β/Δ προαστίων 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ, τα μέλη του Β/Δ τομέα της ΚΝΕ 20.000 δρχ. στο ΚΣ της ΚΝΕ και τα μέλη της ΚΟΒ Παιδείας Νέας Ιωνίας 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσάς μας Κατερίνας Γιαννοπούλου, της ακούραστης αγωνίστριας νηπιαγωγού και αντί για στεφάνι στη σορό της, προσφέρουμε 30.000 δρχ. για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Στη διάρκεια της ζωής της η Κατερίνα έδωσε τις δικές της μάχες για μια καλύτερη Παιδεία, για μια καλύτερη ζωή ως καθοδηγητικό στέλεχος της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ, ΚΟ του ΚΚΕ και ως μέλος των ΔΣ πολλών Διδασκαλικών Συλλόγων της χώρας.

Η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ Εκπαιδευτικών


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ