Σάββατο 2 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
3η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Εντείνονται οι προετοιμασίες

Καθημερινές συσκέψεις και Γενικές Συνελεύσεις

Η κεντρική αφίσα της Συνδιάσκεψης
Η κεντρική αφίσα της Συνδιάσκεψης
Συνεχίζονται οι περιοδείες και συσκέψεις των κλαδικών και τοπικών Γραμματειών του ΠΑΜΕ για την 3η Συνδιάσκεψη στις 16 και 17 Ιούνη στην Αθήνα (ξενοδοχείο «Νοβοτέλ»). Θα προηγηθεί στις 9 Ιούνη η κεντρική σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ, στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Συσκέψεις διοργανώνουν:

  • Στις 3/6, οι εμποροϋπάλληλοι της Αθήνας, οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ (συνδιάσκεψη για τους εκπαιδευτικούς της Αθήνας, αίθουσα Γκίνη, ΕΜΠ), η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων και η Γραμματεία Λήμνου του ΠΑΜΕ.
  • Στις 4/6, το Συνδικάτο Τροφίμων, οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ (6.30 μ.μ., Ζήνωνος 2), οι Λογιστές Αθήνας, οι εργαζόμενοι στις μεταφορές (7 μ.μ., στο χώρο του συνδικάτου της ΕΘΕΛ) και οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι της Ζακύνθου.
  • Στις 5/6, το ΠΑΜΕ στο Χρηματοπιστωτικό Τομέα (4.30 μ.μ., «Τιτάνια»), οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια, το Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών, το ΕΚ Ζακύνθου, οι εργαζόμενοι στην Υγεία (7 μ.μ., αίθουσα Συνδικάτου Οικοδόμων), οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ (3.30 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37) οι εργαζόμενοι στις Αερομεταφορές (7.μ.μ., αίθουσα Λογιστών), και η Γραμματεία Λαυρίου του ΠΑΜΕ (7 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο). Επίσης, Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (6 μ.μ., ΕΚΑ).
  • Στις 6/6, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, οι καθαρίστριες στα ιδιωτικά συνεργεία, οι οδοντοτεχνίτες και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (6 μ.μ., Συνδικάτο Οικοδόμων) και η Ναυτεργατική Συνδικαλιστική Κίνηση (11 π.μ., αίθουσα ΠΕΜΕΝ).
  • Στις 8/6, το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ (6 μ.μ., αίθουσα Λογιστών «Ναπολέων Σουκατζίδης», Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).
  • Η κεντρική Παμπατραϊκή Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11/6 (6.30 μ.μ., Μέγαρο Λόγου και Τέχνης).

Στη συγκρότηση τοπικής Γραμματείας Μενιδίου -- Ανω Λιοσίων -- Ζεφυρίου του ΠΑΜΕ προχώρησαν προχτές το βράδυ σε σύσκεψη σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της περιοχής. Ταυτόχρονα, ανέδειξαν αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Στη σύσκεψη εκφράστηκε από όλους η αναγκαιότητα η Γραμματεία να προσανατολίσει τη δουλιά της με ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα εργοστάσια και τους χώρους δουλιάς και κυρίως στις εργαζόμενες γυναίκες και στους νέους. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Θύμιος Ευθυμίου εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ