Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Νίκη ... πρόκριση

Νίκη, η οποία θα τη βάλει για τα καλά στη θέση του ...οδηγού (για την απευθείας πρόκριση), είναι το μοναδικό ζητούμενο απόψε για την Εθνική. Υποδέχεται στο «Παγκρήτιο» τη Μολδαβία (21.30, ΜΕΓΚΑ), μια ομάδα που - θεωρητικά τουλάχιστον - δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά απαιτεί προσοχή. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων μένει να επιβεβαιωθεί εντός παιδιάς.

Οπως είπε ο Γκέκας, «αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα είμαστε οι νικητές». Επιπλέον, επισήμανε ότι ακόμα και με νίκη «δεν είμαστε το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Θα είναι όμως σημαντικό βήμα πρόκρισης». Ο Ρεχάγκελ ανέφερε πως η Μολδαβία «έχει πάρα πολλούς νέους παίκτες, παίζει με οργάνωση και καλή κυκλοφορία της μπάλας». Πρόσθεσε, πάντως, ότι «δε μας φοβίζει τίποτα», αρκεί «να παραταχθούμε ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο». Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του ομίλου Νορβηγία - Ουγγαρία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη - Μάλτα. Ρεπό έχει η Τουρκία.

Νωρίτερα (17.30) η Εθνική Ελπίδων, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008, αντιμετωπίζει - στην πόλη Ζάμπρεσιτς - την αντίστοιχη της Κροατίας. Ο τελευταίος αγώνας της δεύτερης προκριματικής φάσης (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει χαρακτήρα τελικού. Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει σήμερα - στο Λιτόχωρο (19.00) - τη Σουηδία και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση για την τελική φάση που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αυστρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ