Κυριακή 10 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Σήμερα Κυριακή

-- Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση γυναικών στη Φλώρινα, στην αίθουσα «Εν φλωρίνη», στις 11 το πρωί θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, για τη «Θέση της γυναίκας στην κοινωνία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει» και τις θέσεις του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, η Αιμ. Αγκαβανάκη θα μιλήσει σε εκδήλωση με το ίδιο θέμα.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στα χωριά Βρισά, Πολιχνίτο και Αγιάσο της Λέσβου.

- Στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση στο Στίβο Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση της ΚΟ Π. Κοκκινιάς στις 12 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Απόμερο» (Χειμάρας και Αχαΐας) με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Πειραιά.

Συγκεντρώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα Κυριακή: Στην Εκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 11 π.μ., θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ. Στις εργατικές κατοικίες ΖΕΠ της Κοζάνης, στις 11 π.μ., ο Νίκος Μαργκάς, μέλος του γραφείου του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας. Στις εργατικές κατοικίες Καστοριάς, στις 6.30 μ.μ., ο Γιώργος Τίγκας, μέλος ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ