Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (Αρθ. 135 Κ. Πολ. Δ.)

Με τη με αριθμό 6772-Β/11-6-2007 Εκθεση Επιδόσεως μου εγώ ο Δικαστικός Επιμελητής του Πρωτοδικείου Αθηνών Απόστολος Β. Κατσαρός, Πατησίων 14, σύμφωνα με το Νόμο, επέδωσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για τον καθ' ου η Αίτηση, Ντζασίμ Φερίντ πρώην κάτοικο Ντουμπάι Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και ήδη ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, μετά τη σχετική παραγγελία προς επίδοση του Δικηγόρου Αθηνών Ευαγγέλου Αργυρούλη, πληρεξουσίου της αιτούσας Χριστίνας Κωνσταντινίδου του Φαρούκ, κατοίκου Ιλινόις ΗΠΑ, διαμενούσης στο Κορωπί Αττικής, οδός Πάρου αριθ. 3, ακριβές αντίγραφο της από 5-6-2007 Αίτησης κατά του πιο πάνω καθ' ου η Αίτηση.

Η πιο πάνω Αίτηση απευθύνεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ζητά να γίνει δεκτή σύμφωνα με το αιτητικό της και ειδικότερα να ανατεθεί προσωρινά αποκλειστικά στην αιτούσα η γονική μέριμνα του ανήλικου τέκνου της Αδάμ Ντζασίμ του Φερίντ καθώς και προσωρινή διαταγή με την οποία να δίδεται το δικαίωμα υποβολής αίτησης με μόνη την υπογραφή της, χωρίς τη σύμπραξη του Ντζασίμ Φερίντ (πατέρα), στην αρμόδια Υπηρεσία εκδόσεως διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να εκδοθεί διαβατήριο στο όνομα του γιου της Αδάμ Ντζασίμ του Φερίντ και να καταδικαστεί ο εναγόμενος στη δικαστική δαπάνη της ενάγουσας.

Στις 7-6-2007 χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή από τη Δικαστή κ. Αικατερίνη Χρυσικοπούλου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που αναθέτει προσωρινώς την αποκλειστική άσκηση της γονικής μέριμνας του ανήλικου τέκνου στην αιτούσα μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως.

Εχει αριθμό πράξης κατάθεσης 7007/5-6-2007 της γραμματέως του πιο πάνω δικαστηρίου (γεν. αριθ. κατάθεσης 126960/2007) και με την από 7-6-2007 πράξη της κ. Δικαστή του Μον. Πρωτ. Αθηνών, με την οποία ορίζεται δικάσιμος της Αίτησης στις 6 Ιουλίου 2007, ημέρα Παρασκευή, ώρα 9:00 π.μ., Κτίριο 5, Αίθουσα -, Α/Α κατάθεσης δικασίμου 56, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, υπό τον όρο κοινοποιήσεώς της είκοσι (20) ημέρες πριν τη συζήτησή της.

Η δημοσίευση γίνεται και σύμφωνα με την εντολή του κ. Εισαγγελέα για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες ο ΝΤΖΑΣΙΜ ΦΕΡΙΝΤ, καλούμενος συγχρόνως να παραστεί στη συζήτηση της Αιτήσεως όταν και όπου πιο πάνω ορίζεται.

Αθήνα 11 Ιουνίου 2007

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Β. ΚΑΤΣΑΡΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ