Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Μεταγραφικά σενάρια

Ο Σορεντίνο ψάχνει τον επαναπατρισμό του στην Ιταλία, η Νυρεμβέργη επιμένει για Λυμπερόπουλο, ενώ ο Σάντος «στέλνει» τον Μανού στην αγκαλιά της ΑΕΚ. Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο μάνατζερ του Σορεντίνο υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον πελάτη του, όμως πρώτα πρέπει να μιλήσουν με την ΑΕΚ και κατέληξε λέγοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Η Τορίνο και η Λάτσιο φέρονται υποψήφιες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να τον δώσουν εάν δεν έρθει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με τον Λυμπερόπουλο, ο πρόεδρος της Νυρεμβέργης επανέλαβε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ότι «έχουμε συμφωνήσει μαζί του, καθώς είναι ο παίκτης που θέλει οπωσδήποτε ο προπονητής μας και απομένει να τα βρούμε με την ΑΕΚ για το ποσό που θα χρειαστεί για την απόκτησή του».

Τη Δευτέρα, ο Φερνάντο Σάντος, με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει τον Μανού, τον 25χρονο εξτρέμ, για τη νέα σεζόν και από τη στιγμή που δε θα έχει πολλές συμμετοχές στην Μπενφίκα, η Ενωση ελπίζει ότι θα τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ