Πέμπτη 14 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Σήμερα Πέμπτη

-- ΤΕΙ Πάτρας, 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Οι αναδιαρθρώσεις στην ανώτατη εκπαίδευση και το μέλλον των ΑΕΙ». Ομιλήτρια: Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Παραλία Καλαμάτας (στο ύψος της Ανάστασης), 9 μ.μ., beach party με θέμα: «Ούτε σκληρά ούτε μαλακά, ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

-- ΤΕΙ Καβάλας, 7 μ.μ., αφιέρωμα στη Λατινική Αμερική.

-- Γιάννενα,7 μ.μ., εστία Δόμπολης, με θέμα: «Οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση, οι επιπτώσεις στις σχολές υγείας, οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Λευκάδα, στο ΤΕΙ, εξόρμηση με προκηρύξεις του ΚΚΕ για την ανώτατη εκπαίδευση και το βράδυ, ρεμπέτικο γλέντι στο κέντρο «Πλάτανος».

Αύριο Παρασκευή

-- Οι Κλαδικοί Τομείς της Οργάνωσης Αθήνας διοργανώνουν στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος), στις 8 μ.μ., συζήτηση με θέμα: «Αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό». Ομιλητές: Dang Ngoc Tung, πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Βιετνάμ, Raymondo Navarro, υπεύθυνος Διεθνούς Τμήματος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κούβας (CTC).

-- Ξεκινάει Τριήμερο της Οργάνωσης ΤΕΙ Λεκανοπεδίου, στο ΤΕΙ Αθήνας. Το πρόγραμμα (έναρξη 7 μ.μ.) περιλαμβάνει συζήτηση με θέμα: «Η συνέχεια και προοπτική του σπουδαστικού κινήματος στο φόντο των μεγάλων αγώνων της χρονιάς. Η θέση του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση των λαϊκών αναγκών», σάτιρα για την Παιδεία, συναυλίες των «Μέγας και Εκτελούνται Εργα», του Λάκη Παπαδόπουλου και προβολή των ταινιών «ο Λαβύρινθος του Πάνα», «V for Vendeta».

-- Ξεκινάει διήμερο των οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ. Το πρόγραμμα (έναρξη 7.30 μ.μ.) περιλαμβάνει: Παρουσίαση του βιβλίου «Με βάρκα το ταξίδι», συζήτηση για τις εξελίξεις στην έρευνα και τις θέσεις του ΚΚΕ, συναυλία ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, πολιτική ομιλία και συναυλία των «Blues Wire».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ