Τετάρτη 20 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ
Μαζική συμμετοχή στο αντιναρκωτικό φεστιβάλ

Με τη μαζική συμμετοχή νέων, εργαζομένων, γονέων και δεκάδων φορέων ολοκληρώθηκε προχτές το 1ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς. «Μια κοινωνία ελεύθερη από τα ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά», διεκδίκησαν όσοι συμμετείχαν στο Φεστιβάλ που έγινε με πρωτοβουλία του παραρτήματος της Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση έγινε λόγος για την αναγκαιότητα της δημιουργίας μονάδας «στεγνού» προγράμματος και συγχρόνως για την ανάγκη ανάπτυξης ενός αντιναρκωτικού κινήματος που θα παλεύει για την ανατροπή των αιτιών που γεννούν και αναπαράγουν το πρόβλημα της τοξικοεξάρτησης, ενώ ακολούθησε γόνιμος προβληματισμός γύρω από τα αίτια της τοξικοεξάρτησης.

Πάνω από 10 πολιτιστικοί σύλλογοι πήραν μέρος στις εκδηλώσεις, ενώ το περασμένο Σάββατο παιδιά ζωγράφισαν σε μπλουζάκια και καπέλα μηνύματα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Ενώ στους κολυμβητικούς αγώνες που συνδιοργανώθηκαν με τον Αθλητικό Κολυμβητικό Ομιλο Λιβαδειάς συμμετείχαν πάνω από 200 παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ