Τετάρτη 20 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αύριο στην Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 π.μ., οργανώνει αύριο η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, στα πλαίσια της τετράωρης στάσης εργασίας του κλάδου (11 π.μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου).

Η Συντονιστική καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση και να μετατρέψουν τη στάση εργασίας σε μέρα αγώνα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής του δικομματισμού και των δημάρχων που την εφαρμόζουν, κατά του πραξικοπήματος των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΑΣΚ στην ΠΟΕ ΟΤΑ. Για τη διεκδίκηση αιτημάτων που ικανοποιούν τις πραγματικές τους ανάγκες όπως: μόνιμη σταθερή δουλιά με πλήρη δικαιώματα για όλους, ένταξη στα Βαρέα -Ανθυγιεινά και για δημοσίου δικαίου και για αορίστου χρόνου, ειδικότητες πέρα από αυτές που καλύπτει ο αναχρονιστικός κανονισμός του ΙΚΑ, χωρίς επασφάλιστρο και άλλα.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λήμνου καταγγέλλει το πραξικόπημα της πλειοψηφίας στην Ομοσπονδία, δυναμώνοντας το κύμα κατακραυγής που εκφράστηκε τις προηγούμενες μέρες από δεκάδες συνδικάτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ