Παρασκευή 13 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κλασικές μίνι σειρές

«Κλασικές μίνι σειρές», έχει προγραμματίσει να μεταδώσει για την καλοκαιρινή περίοδο η ΕΤ-1, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22.00. Οι μίνι σειρές ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στις 22.00 με την προβολή της δραματικής σειράς, 13 ωριαίων επεισοδίων, «Επιστροφή στο Μπάιντσχεντ».

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Εβελιν Βο, σε σκηνοθεσία Τσαρλς Στάριτζ και Μάικλ Λίντσεϊ - Χογκ. Ο Τζέρεμι Αϊρονς και ο Αντονι Αντριους ερμηνεύουν τους δυο βασικούς χαρακτήρες, τον ταπεινής καταγωγής Τσαρλς και τον πλούσιο αριστοκράτη Σεμπάστιαν, που γνωρίζονται και γίνονται φίλοι σε ένα πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, κατά τη δεκαετία του '20. Η Κλερ Μπλουμ, ο Λόρενς Ολίβιε, η Τζέιν Ασερ, η Στεφάν Οντράν, η Νταϊάνα Κουίκ είναι μερικοί ηθοποιοί που συμπληρώνουν τη διανομή.

Θα ακολουθήσει η αγγλική παραγωγή του 1986 «Πρώτος μεταξύ ίσων», μια δραματική πολιτική σειρά 10 επεισοδίων και στη συνέχεια η αγγλική μίνι σειρά «Μέχρι να ξανασυναντηθούμε», η οποία θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια. Ο κύκλος «Κλασικές μίνι σειρές» θα κλείσει με τη βραβευμένη αγγλική παραγωγή του 1988 «Ενα πολύ βρετανικό πραξικόπημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ