Σάββατο 18 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η παράδοση συνεχίστηκε

Ενα εκπληκτικό σουτ πλασέ για... σεμινάριο του Μπόρου ακριβώς 1`` πριν τη λήξη του παιχνιδιού έδωσε τη σπουδαία νίκη στα Χανιά με 14-13 επί του Ολυμπιακού στο συγκλονιστικό αγώνα που άνοιξε χθες την αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Τόσο τα Χανιά όσο και ο Ολυμπιακός διαφήμισαν το άθλημα αφού το θέαμα που παρουσίασαν ήταν πλούσιο, αντάξιο του ονόματός τους. Για τους Χανιώτες θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που επικρατούν των «ερυθρολεύκων» αφού η έδρα τους αποδεικνύεται απροσπέλαστο εμπόδιο για την ομάδα του Πειραιά, που γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 3-2, 3-5, 6-4, 2-2. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κοπ (4) Μώρος (4), ενώ από τον Ολυμπιακό οι Πλατανίτης (4) Βλοντάκης (2).

Στο σημερινό πρόγραμμα απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι καθώς τα φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο. Αναλυτικότερα: Αρης - Ηλυσιακός (Ποσειδώνειο 19.00), Βουλιαγμένη - Χαλκίδα (Βουλιαγμένης 19.00), Παναθηναϊκός - Εθνικός (ΟΑΚΑ 20.00), Πάτρα - Π.Φάληρο (Πάτρας 20.00), Χίος - Γλυφάδα (Ιωνικό 20.00).

  • Την εύνοια της τύχης θέλουν σήμερα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και η κυπελλούχος Βουλιαγμένη στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα διεξαχθεί στην Κροατία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ