Πέμπτη 31 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
Τη Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη οι μετεξεταστέοι

Ξεκινά τη Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη η επανεξέταση των μετεξεταστέων μαθητών της Β` Λυκείου, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη. Οι εξετάσεις ξεκινούν με Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία - Εκφραση - Εκθεση γενικής παιδείας. Οι μαθητές της Γ` τάξης εσπερινών λυκείων θα εξεταστούν την ίδια μέρα στη Βιολογία γενικής παιδείας.

Την ίδια μέρα θα γίνει επανεξέταση των μαθητών της Γ` τάξης των ημερήσιων και της Δ` τάξης εσπερινών ενιαίων λυκείων που απουσίασαν δικαιολογημένα λόγω ασθένειας κλπ. από την εξέταση ενός ή περισσότερων μαθητών τον Ιούνη. Οι μαθητές των ημερήσιων λυκείων εξετάζονται στα θρησκευτικά γενικής παιδείας και των εσπερινών στην Ελληνική Γραμματεία - Εκφραση - Εκθεση γενικής παιδείας.

Από 4 μέχρι και 16 Σεπτέμβρη θα γίνουν οι εξετάσεις των Ελλήνων του εξωτερικού και των παιδιών Ελλήνων υπαλλήλων στο εξωτερικό. Οι εξετάσεις ξεκινούν για τους υποψήφιους με το σύστημα των δεσμών με Εκθεση για τις τέσσερις δέσμες. Οι τελειόφοιτοι του ενιαίου λυκείου διαγωνίζονται την ίδια μέρα στις Αρχές Φιλοσοφίας Θεωρητικής κατεύθυνσης και Χημεία Θετικής κατεύθυνσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ