Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πέρασαν ήδη εφτά χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που τις ιδέες του με τόση θέρμη και αφοσίωση υπηρέτησε.

Η σύζυγός του Μερόπη

Οι οικογένειες Σπύρου, Δημήτρη, Ηλία Σαλπέα.

Επίσης, στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλπέα, η οικογένεια Κυζίλη Κλεάνθη προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΠ 50 ευρώ.

Φωτ.

Σαν σήμερα, στις 15 Αυγούστου 2004, «έφυγε» από κοντά μας ο ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ από το 1942 και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Για την πατριωτική δράση, τις προοδευτικές ιδέες του, πέρασε στις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας 13 χρόνια.

Ηταν άνθρωπος, ο οποίος έως την τελευταία στιγμή της ζωής του αγωνιζόταν για τα ιδανικά του κόμματός του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

Η γυναίκα του Αλεξάνδρα

Οι κόρες του Βάσω και Ευγενία

* * *

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, πρόσφεραν στο ΚΚΕ: Η σύζυγός του Αννα και τα παιδιά του Δημήτρης και Σοφία 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου.

Ο Δημήτρης Μακρής προσφέρει 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευαστών Σάμου.

  • Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας Βαγγέλη Κατσικόπουλου και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ.

ΚΟΒ Κατασκευαστών Σάμου

* * *

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΩΝΑ από το Ακριτοχώρι Μεσσηνίας και όσων κρυφά ή φανερά περπάτησαν μαζί του στους αγώνες για έναν κόσμο καλύτερο, για μια πιο δίκαιη κοινωνία, αυτών που ποτέ δεν κιότεψαν και δεν ξεπούλησαν το «όνειρο», καθώς επίσης στη μνήμη όσων έμειναν πιστοί στα ιδανικά του αγώνα, προσφέρω 500 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

Μπάμπης Σδούκος
Μπάμπης Σδούκος
Β. Τ.

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ και του ΜΙΜΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, του ΑΝΤΩΝΗ (Αντουάν) ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ και της αξέχαστης ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ, ο Βασίλης Καρδάσης πρόσφερε 50 ευρώ στην ΚΟΒ Καμινίων.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΜΠΑΜΠΗ ΣΔΟΥΚΟΥ, πρόσφεραν στην ΚΟΒ Καμινίων η μητέρα του Μαρία και ο γιος του Θωμάς 30 ευρώ και ο Βασίλης Καρδάσης 20 ευρώ.


Αυγέρης Αλεξόπουλος
Αυγέρης Αλεξόπουλος

Νίκος Καρδάσης
Νίκος Καρδάσης

Μίμης Καρδάσης
Μίμης Καρδάσης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ