Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος

O Ολυμπιακός κτίζεται και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ο Τάκης Λεμονής έδωσε το στίγμα του για τη νέα περίοδο, ανέλυσε τη φιλοσοφία του και ζήτησε υπομονή.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου χτες το μεσημέρι: «Ξεκινήσαμε το σχεδιασμό από τις 15 Φεβρουαρίου, δύο μήνες περίπου μετά τον ερχομό μου στον Ολυμπιακό. Είχε γίνει έμμονη ιδέα να γίνουν σημαντικές και ριζικές αλλαγές. Ο κόσμος έβλεπε πως στην Ευρώπη δεν τα πηγαίναμε καλά τα τελευταία χρόνια και έπρεπε να γίνει νέος σχεδιασμός», τόνισε αρχικά ο Τ. Λεμονής για να προσθέσει:

«Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Σε μερικές μεταγραφικές περιπτώσεις, τα καταφέραμε και σε μερικές άλλες όχι. Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός πήρε λεφτά από τον Καστίγιο ενώ πριν από αυτό είχαν δοθεί απίστευτα λεφτά για τα ελληνικά δεδομένα. Πρέπει να πούμε πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες λόγω του ότι το ελληνικό πρωτάθλημα στα μάτια κάποιων παικτών είναι πολύ χαμηλά»".

«Μίλησα με τη διοίκηση και καταλήξαμε πως οι μεγάλοι παίκτες δεν έφεραν τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επρεπε να αλλάξουμε φιλοσοφία, να κτίσουμε μια νέα ομάδα και να φέρουμε παίκτες για το σύνολο. Πήραμε το πρωτάθλημα, όμως κανείς δεν ήταν χαρούμενος. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον για το καλό της ομάδας. Θέλαμε καταξιωμένους και διψασμένους παίκτες, Ελληνες παίκτες που να μπορούν να προσφέρουν αμέσως στην ομάδα και Ελληνες νεαρούς που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια».

Αναφερόμενος στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Μ' αρέσει το γήπεδο της Λεωφόρου. Είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Θα προετοιμάσουμε τα παιδιά που δεν ξέρουν την ατμόσφαιρα που επικρατεί εκεί. Πάμε ως Ολυμπιακός, αλλά θα ήταν λάθος να κριθούμε από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ