Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Προβλημάτων συνέχεια...

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η χρονιά για τον Νίκο Αραμπατζή, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, θα συμμετάσχει ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ το νέο έτος. Ο 23χρονος άσος υποβλήθηκε χτες σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο στο οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά και πριν τρία χρόνια.

Ο Αραμπατζής θα μπει στο χειρουργείο σήμερα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους επόμενους πέντε με έξι μήνες.

Σαν να μην έφτανε αυτό το απρόοπτο, ήρθε και ένα ακόμα το οποίο πονοκεφαλιάζει τον Παράσχο ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει για το δεξί άκρο της άμυνας ούτε τον Σνάουτσνερ, καθώς ο παίκτης έχει συμπληρώσει από πέρυσι τέσσερις κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, κάτι που έγινε γνωστό μόλις σήμερα.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα ο Ρουντ Κνολ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Ο Ολλανδός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και από την Τρίτη ανήκει και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ