Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ
Συνεχίζουν τις εξετάσεις

Με την επανεξέταση στο μάθημα της Ιστορίας συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις των μαθητών της Β` Λυκείου που δεν προήχθησαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιούνη. Χτες οι μετεξεταστέοι μαθητές της Β` Λυκείου εξετάστηκαν στο μάθημα Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία - Εκθεση γενικής παιδείας.

Σήμερα, συνεχίζονται και οι εξετάσεις των μαθητών της Γ` Λυκείου που απουσίασαν από τις εξετάσεις του Ιούνη με Ελληνική Γραμματεία - Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας. Οι μετεξεταστέοι μαθητές της Γ` τάξης εσπερινών ενιαίων λυκείων εξετάζονται σήμερα στα Μαθηματικά - Κλάδος Αλγεβρα. Οι μαθητές της Δ` τάξης ενιαίων εσπερινών λυκείων που δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Ιούνη, διαγωνίζονται σήμερα στη Φυσική.

Χτες, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι απόφοιτοι του Β` κύκλου των ΤΕΕ που λόγω ασθένειας απουσίασαν δικαιολογημένα από τις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα Μαθηματικά και Εκθεση, θα επανεξεταστούν στα μαθήματα αυτά στις 13 και 14 Σεπτέμβρη, με έκθεση την πρώτη μέρα και Μαθηματικά τη δεύτερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ