Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρασινίζει ο Γιασκεβίτσιους

Κοντά στον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς ο Γιασκεβίτσιους

Sportidea

Κοντά στον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς ο Γιασκεβίτσιους
Η ελευθέρας που δόθηκε τελικά από τους Γκόλντεν Στέιτ του ΝΒΑ και η παρουσία του στην Ελλάδα (έστω και εάν επίσημα ο λόγος είναι οι διακοπές και η ξεκούραση μετά το Ευρωμπάσκετ) είναι δύο πολύ καλοί λόγοι ώστε κάποιες πληροφορίες να θεωρούν τη μεταγραφή του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους στον Παναθηναϊκό δεδομένη. Επίσημα πάντως, από την πράσινη ΚΑΕ δεν έχει ακουστεί τίποτα, ενώ σύμφωνα και με τον μάνατζερ του παίκτη υπάρχουν ομάδες από το ΝΒΑ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Παρ' όλα αυτά, όπως παραδέχεται και η πλευρά του Λιθουανού παίκτη, το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στην υπόθεση μεταφράζεται στα χρήματα που δίνει η ελληνική ομάδα.

  • Ο Αμερικανός Κιθ Μακλίοντ που αποτελούσε την εναλλακτική λύση για αντι-Γιασκεβίτσιους αρχικά και αντιΜπελ μετέπειτα φαίνεται τελικά να καταλήγει στον ΟΛυμπιακό μετά το ναυάγιο και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις. Αλλωστε τα περιθώρια στενεύουν και η απόκτηση πλέι μέικερ προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Ο παίκτης είχε συνεχές επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού και εκτός απροόπτου μέσα στο επόμενο διήμερο θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του. Την ίδια ώρα, προβλήματα φαίνεται να έχει ο Μπελ που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Μαϊάμι Χιτ αφού η προηγούμενη ομάδα του Μιλγουόκι Μπακς έκαναν χρήση του δικαιώματος της αντιπροσφοράς. Κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο Τσάρλι Μπελ αφού επιθυμία του ήταν να αφήσει το Μιλγουόκι.
  • Η τακτοποίηση της οφειλής των 180.000 ευρώ προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Ντούσαν Ιβκοβιτς έδωσε το δικαίωμα στην ΚΑΕ ΑΕΚ να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Τα ίδια ισχύουν και για τις ΚΑΕ ΑΕΛ ΓΣ Λάρισας, Αιγάλεω και ΑΕΠ Ολυμπιάδα Πατρών. Συνολικά έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής 11 ΚΑΕ. Οι άλλες 3 ΚΑΕ είναι: ΑΓΟ Ρεθύμνου, Ολύμπια Λάρισας και ΠΑΟΚ, για τις οποίες ο έλεγχος των φακέλων τους, για τη χορήγηση πιστοποιητικού, θα ολοκληρωθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτέμβρη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ