Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σαλονικιώτικο ντέρμπι

Υστερα από την παρατεταμένη διακοπή (λόγω πυρκαγιών, εθνικής και εκλογών) ξαναρχίζουν οι εγχώριες ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Η αυλαία «ανοίγει» σήμερα με δύο αναμετρήσεις.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ηρακλή (19:00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Αμφότεροι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με ήττα και ευελπιστούν να μην το επαναλάβουν. Οι γηπεδούχοι σαφέστατα προσβλέπουν μόνο στη νίκη. Ο Σάντος χαρακτήρισε τον αγώνα σημαντικό, υποσχέθηκε πως η ομάδα θα εμφανιστεί δυνατή και θα κάνει όσα πρέπει για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πρώτο στόχο να μη χάσουν. Και από κει και πέρα θα επιδιώξουν να «κλέψουν» τους τρεις βαθμούς. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε για «ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες», περιμένει «να είμαστε ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο» και επισήμανε ότι «πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη». Στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας, η Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (19:00, NET).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ