Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ελληνικά έργα

«Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» του Ιάκωβου Καμπανέλλη ανεβαίνει στο «Λαμπέτη» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, με την Τάνια Τρύπη και τον Σταύρο Ζαλμά.

Η Θεατρική Σκηνή θα παρουσιάσει στο ομώνυμο θέατρό της το χειμώνα την τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα». Σκηνοθεσία: Αντώνης Αντωνίου. Παίζουν: Νατάσα Ασίκη, Γεωργία Ζώη, Αντώνης Αντωνίου, Δημήτρης Νασιούλας, Χρήστος Φωτίδης, Μελίνα Ντόβλου, κ.ά.

Το Θέατρο «Μεταξουργείο» θα παρουσιάσει το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Το γάλα». Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στη Λάρισα, στο Θέατρο Μύλου, στις 12 Οκτώβρη, όπου το έργο θα παιχτεί για δύο βδομάδες. Προγραμματισμένη πρεμιέρα στο «Μεταξουργείο» η 1η Νοέμβρη. Παίζουν: Αννα Βαγενά, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Στέφανος Κοσμίδης, Ανθή Κόκκινου.

«Αμερικάνος στο κεφάλι» είναι ο τίτλος του έργου που έγραψε, σκηνοθετεί και παίζει ο Γιώργος Αρμένης στο «Νέο Ελληνικό Θέατρο». «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν, στο θέατρο «Πρόβα», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσόγκα. Παίζουν: Μαίρη Ραζή, Χρύσα Παπαδοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, κ.ά.

Μία κωμωδία - θρίλερ, με τίτλο «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου», της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο θέατρο «Κιβωτός», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη. Παίζουν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Ελένη Καρακάση, κ.ά.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με «Το φιόρο του λεβάντε» μετακομίζει στο θέατρο «Ανεσις». Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κώστας Τσιάνος, σε χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, σκηνικά Γιώργου Γαβαλά, κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ.

Τη στιχουργό Ευτ. Παπαγιαννοπούλου ερμηνεύει η Ν. Μεντή στο Στούντιο «Ιλίσια-Βολανάκη» σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια.

Η ομάδα «90 βαθμοί Κελσίου» ανεβάζει στις 4 Οκτώβρη στο θέατρο «Βικτώρια» το «Σπιρτόκουτο» του Γ. Οικονομίδη σε σκηνοθεσία Δημ. Κομνηνού. Το θέατρο «Βικτώρια» θα παρουσιάσει τρία σύγχρονα ελληνικά έργα: «Σ' αγαπώ... μετά λύπης» της ομάδας Αμμος, «Μην ξαναπαίξεις ποτέ με το πιατάκι» της Αλεξάνδρας Τσόλκα, «Σε λίγο θα βρέξει» της Χαράς Τσιώλη.

«Της κακομοίρας» - τη μεγάλη επιτυχία του Κ. Χατζηχρήστου - ανεβάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, στο θέατρο «Μουσούρη». «Φούστα μπλούζα» η φάρσα των Ρέππα -Παπαθανασίου στην Πειραιώς 131 με τους Δ. Λαμπρόγιαννη, Αλ. Αντωνόπουλο, Ελ. Μουτάφη. Το καινούριο έργο των Ρήγα-Αποστόλου «Παρακαλώ... ας μείνει μεταξύ μας...» ανεβαίνει στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» με τους Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Μαρίνο, Κατιάνα Μπαλανίκα, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Κώστα Σπυρόπουλο, κ.ά. Το έργο του Χρ. Χριστοφή «Συνοδός για δύσκολους καιρούς» ανεβάζει ο Ν. Καμτσής στο «Τόπος Αλλού».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι πρεμιέρες συνεχίζονται (2012-11-15 00:00:00.0)
Αξιόλογες θεατρικές πρεμιέρες (2008-11-15 00:00:00.0)
Θεατρική ...«καταιγίδα» (2007-10-23 00:00:00.0)
Οι πρεμιέρες συνεχίζονται (2005-11-04 00:00:00.0)
Τέλος παραστάσεων (2004-04-03 00:00:00.0)
Θεατρικές αυλαίες (2002-10-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ