Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Συλλαλητήρια σε πάνω από 65 πόλεις

Σε πλατεία Κάνιγγος, Ομόνοια και Προπύλαια, στις 5 μ.μ. οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Σε πάνω από 65 πόλεις θα αντηχήσει την ερχόμενη Τετάρτη 7 του Νοέμβρη το σύνθημα της αντίστασης και της αντεπίθεσης στα αντιασφαλιστικά σχέδια του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των κομμάτων του, από τα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο) και στον Πειραιά, στις 6.30 μ.μ., στον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Στον κατάλογο των σωματείων που αποφάσισαν συστράτευση με το ταξικό κίνημα στον αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση και συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 7 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου, προστίθενται ακόμη το Σωματείο Εργαζομένων νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» και Σωματείο Εργαζομένων στις Ψυχοκοινωνικές Δομές. Στην κατεύθυνση συντονισμού της δράσης των ΕΒΕ με το ταξικό εργατικό κίνημα, ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Θεσσαλονίκης διοργανώνει σύσκεψη τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη, στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδέσμου Επιπλοποιών.

Σήμερα Παρασκευή, η Χρυσούλα Λαμπούδη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, θα περιοδεύσει στο υπουργείο Παιδείας. Αύριο Σάββατο, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ θα κάνει μαζική εξόρμηση στην εργατούπολη του Περιστερίου, στην πλατεία Δημαρχείου, στις 11.30 π.μ. Επίσης αύριο, η Επιτροπή Αγώνα Κυψέλης - Πατησίων - Αχαρνών διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Την Κυριακή 4 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση με θέμα το Ασφαλιστικό. Επίσης την Κυριακή, στις 11 π.μ., σύσκεψη διοργανώνει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, στα γραφεία του.

Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα έχουν οριστεί για τις 5 μ.μ. στα παρακάτω σημεία: Πλατεία Κάνιγγος, σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Πλατεία Ομόνοιας, Επιτροπές Αγώνα και μαζικοί φορείς συνοικιών. Προπύλαια, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι. Το πρόγραμμα των εξορμήσεων και περιοδειών στην Αθήνα συνεχίζεται σήμερα στις επιχειρήσεις FIRST DATA (Κρυονέρι), ΗΒΗ (Κορωπί), ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, «Αδάμου», «Καλαρίδης», ΣΙΦΑΡΜ, ΦΑΡΜΑΣΤΟΚ και «Γενεράκης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ