Σάββατο 3 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Κρύβει παγίδες

Εντός έδρας αγωνίζονται οι δύο από τις τρεις προπορευόμενες ομάδες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Η οποία αποτελεί «γενική πρόβα» για τους «Ευρωπαίους» (πλην ΑΕΚ που έχει ρεπό), γεγονός που τις προηγούμενες φορές συνέβαλε σε... στραβοπατήματα.

Με μοναδικό στόχο το 7 στα 7 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή. Στις τάξεις της πρωτοπόρου δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το «τρίποντο», που εκτός των προφανών θα λειτουργήσει σαν επιπλέον εφαλτήριο για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που επισημαίνει ο Φερέρ στους παίχτες του - και αυτοί υποστηρίζουν ότι το έχουν εμπεδώσει - είναι να μην παρασυρθούν και υποτιμήσουν τον «γηραιό».

Μονόδρομος για ουσιαστικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους είναι η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για νέα απώλεια - και μάλιστα σπίτι τους - αφού, σε αυτό το ενδεχόμενο, (λογικά) θα απομακρυνθούν περισσότερο από την κορυφή. Ετσι η απόκτηση των τριών βαθμών είναι αναγκαία. Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν - όπως λένε - με απαιτήσεις, από τον εαυτό τους.

Με οδηγό τη νικηφόρα αναμέτρηση στη Βέροια (5η αγωνιστική) και όχι αυτήν της ήττας από τον Αστέρα Τρίπολης (4η) θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη Λιβαδειά. Οι τριφυλλοφόροι δεν έχουν περιθώρια απωλειών, γιατί θα απομακρυνθούν από την κορυφή και μπορεί να χάσουν και τη δεύτερη θέση.

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής, έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ: Εργοτέλης - Πανιώνιος (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (19.00, ΝΕΤ). ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλαμαριά - Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος - ΟΦΗ (15.00), ΑΕΚ - Ηρακλής (16.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Λάρισα - Ξάνθη (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), Αρης - Βέροια (19.00, ΝΕΤ).

  • Στη Β' Εθνική, για την 7η αγωνιστική, το πρόγραμμα είναι: ΣΑΒΒΑΤΟ: Χαϊδάρι - Αιγάλεω (15.00, ΕΤ-3). ΚΥΡΙΑΚΗ (15.00): ΠΑΣ Γιάννινα - Αγροτικός Αστέρας, Καλλιθέα - Πανθρακικός, Κέρκυρα - Αγιος Δημήτριος, Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας, Εθνικός - Πιερικός, Καλαμάτα - Καστοριά, Ιωνικός - ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου. ΔΕΥΤΕΡΑ: Ηλυσιακός - Θρασύβουλος (17.30, ΕΤ-3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ