Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
«Γεύσεις» από τον «902 TV»

Συντροφιά με τον Βαγγέλη Κορακάκη απόψε στον «902 TV»
Συντροφιά με τον Βαγγέλη Κορακάκη απόψε στον «902 TV»
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και σήμερα το πρόγραμμα της τηλεόρασης του «902» και με νέες εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Στις 17.30 έχουμε «Γεύσεις παράδοσης». Το στομάχι μας και εμείς ένας έρωτας ακόλαστος. Απαιτητικός, επιτακτικός και αχόρταγος. Μας τυραννάει διαρκώς όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας - με μία βίαιη βουλιμία. Αυτή η άνευ όρων παράδοση στις ανάγκες του.... ουρανίσκου είναι ζήτημα « άκρως οικογενειακό». Σήμερα περικυκλωμένοι από ψυχρά φαστφουντάδικα, φωτισμένα με νέον, η ανάγκη να καταθέσουμε τις μνήμες μας από μυρωδιές Κυριακάτικες, συγκέντρωση της οικογένειας, επικοινωνία, κουτσομπολιά, μάθημα ζωής - ένας μικρός ευτυχισμένος κόσμος - μας θυμίζουν ότι η μαγειρική δεν έπαψε ποτέ να είναι μία απλή αλλά καθόλου ασήμαντη τέχνη της καθημερινότητας.

Στις 20:30 θα προβληθεί η ξένη σειρά «Μαύρα Σύννεφα». Μια πολωνική σειρά, παραγωγής του 1973, που αποτελείται από 10 αυτοτελή επεισόδια. Η υπόθεση εκτυλίσσεται το 17ο αιώνα. Ενα μέρος της Πολωνίας βρίσκεται στην κυριαρχία της Πρωσίας. Ο κυβερνήτης Φρίντερικ Βίλχελμ καταπιέζει τους Πολωνούς. Ο Πολωνός συνταγματάρχης Κριστόφ Ντοβγκίρντ παραιτείται από το στρατό και αρχίζει την πάλη για την ένωση της περιοχής με την Πολωνία. Πλούσια σκηνικά και έντονη δράση στα ωραιότερα μέρη της Πολωνίας όπως στην Κρακοβία, στο Λούμπλιν, στο παλάτι Μπισκούπιν στο Κιέλτσε, στην περιοχή του Αουγκούσταβο και αλλού.

Πρεμιέρα κάνει στις 21:30 η εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Κάθε βράδυ Παρασκευής ο Πάρης Μήτσου παρουσιάζει για δύο ώρες τη ζωή ενός καλλιτέχνη, ενώ παράλληλα θα προβάλλονται τραγούδια και συνθέσεις του. Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο Βαγγέλης Κορακάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ