Τρίτη 20 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στο ΕΣΡ η έγκριση μεταβίβασης μετοχών

Συζήτηση για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, σχετικά με την έγκριση σύμβασης για τη μεταβίβαση μετοχών του σταθμού, περιλαμβάνεται στη σημερινή ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Το ΕΣΡ θα πρέπει να εγκρίνει τη μεταβίβαση μετοχών από τον Χαράλαμπο Βατικιώτη στον Δημήτρη Κοντομηνά. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, συγκεκριμένα, αγοράζει από τον Χ. Βατικιώτη 30.000 μετοχές έναντι του ποσού των 800.000 ευρώ. Το ΕΣΡ, όπως είχε πει την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρός του Ιωάννης Λασκαρίδης, θα έκανε οικονομικό έλεγχο για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Δ. Κοντομηνά. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την εξαγορά των μετοχών από τον Δ. Κοντομηνά ο Χαράλαμπος Βατικιώτης ήταν μέτοχος του 25% του ALPHA. Τον τελικό λόγο για τη μεταβίβαση θα τον έχει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Το ΕΣΡ στη σημερινή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί και με τον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 9» για το παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων «Μπομπ Σφουγγαράκης» που μεταδόθηκε στις 21 Μάη 2007, για ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορά βλαπτικό υλικό για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ