Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Δραπετσώνας διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Δραπετσώνας, εκδήλωση με θέμα «Ευρωσυνθήκη, επιπτώσεις για τους λαούς της Ευρώπης», με ομιλητή τον Αντώνη Αντανασιώτη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου διοργανώνει αύριο Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής, εκδήλωση με αφορμή τα 90 χρόνια της μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, με θέμα «Η συνεισφορά του σοσιαλισμού στην παγκόσμια ειρήνη και φιλία των λαών».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοέμβρη διοργανώνει διήμερο αφιερωμένο στον Τσε Γκεβάρα, από τις 6 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητας).

-- Στην Τρίπολη την Κυριακή 25 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. στον Φιλοτεχνικό Ομιλο Τρίπολης, πραγματοποιείται σύσκεψη των Επιτροπών Ειρήνης όλης της Πελοποννήσου, με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και πρόγραμμα δράσης των Επιτροπών Ειρήνης». Θα μιλήσουν, εκ μέρους της ΕΕΔΥΕ, ο Γρηγόρης Πετρόπουλος, οργανωτικός γραμματέας και ο Γιώργος Λαμπράκης, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ και γιος του μάρτυρα και αγωνιστή της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ