Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Επιστροφή στις νίκες (μετά από τέσσερις αποτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη) είχαμε χτες για τον Αρη, που επικράτησε στο «Αλεξάνδρειο» της Εφές Πίλσεν με 67-64, παραμένοντας στο παιχνίδι της πρόκρισης.

  • Τις ελληνοτουρκικές μονομαχίες στα πλαίσια της διοργάνωσης συνεχίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός, που καλείται να υπερασπιστεί το αήττητό του στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (20.15, ΣΚΑΪ) των γνωστών από το ελληνικό πρωτάθλημα Κουτλουάι και Σόλομον. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη που ταλαιπωρείται από ίωση και θα λείψει έπειτα από 250 συνεχείς (τρία χρόνια περίπου) συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Μετά από δυο συνεχόμενες... κατοστάρες (κόντρα σε Προκόμ και Κολοσσό Ρόδου) και έχοντας δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας σε μια εβδομάδα, για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας σήμερα (20.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ-3). Η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις είναι αυτό που θέλει ο Πίνι Γκέρσον, που δε θα έχει στη διάθεσή του τον Λιν Γκριρ, αφού παραμένει τραυματίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ