Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 2
Διπλό... μισή πρόκριση

Μέτρια εμφάνιση, άριστο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην Ιταλία 2 - 1 (35' Γκαλέτι, 64' Κοβάσεβιτς - 30' Πάντεφ) και πλέον έχει γίνει αφεντικό για την διατήρηση της 2ης θέσης, η οποία οδηγεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" κρατάνε την τύχη στα πόδια τους. Βρίσκονται στην 2η θέση με οκτώ πόντους (τόσους έχει και η Ρεάλ) και η Βέρντερ ακολουθεί με 6 (Λάτσιο 5). Την τελευταία αγωνιστική, υποδέχονται την γερμανική ομάδα (που χθες κέρδισε, στην Βρέμη, την Ρεάλ με 3 - 2) και τους αρκεί να μην χάσουν.

Η αναμέτρηση στο "Ολύμπικο" δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αμφότεροι οι αντίπαλοι ήταν μέτριοι και σε κάποιες στιγμές κακοί. Περίσσευε το άγχος έλειπε το "καθαρό" μυαλό. Λογικά λοιπόν απουσίαζαν οι οργανωμένες προσπάθειες, η ευστροφία, η έμπνευση. Αντίθετα κυριαρχούσαν τα πολλά λάθη και οι χτυπητές αδυναμίες.

Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων ήταν το ρεσιτάλ ευστοχίας και πως - την κατάλληλη στιγμή - έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Ο Ολυμπιακός στις πρώτες δύο ευκαιρίες του πέτυχε ισάριθμα γκολ. Από την άλλη βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει (η μπάλα είχε βγει άουτ) αλλά αντέδρασε σωστά. Καθοριστική παράμετρος ότι είχε Στολτίδη, ενώ η Λάτσιο όχι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ