Τετάρτη 9 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φώτης Μαντέλης
Φώτης Μαντέλης
Φωτ.

Στη μνήμη της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μηχανικών της ΚΟ Αθήνας.

Μαριάνα Παπαδημητρακοπούλου

* * *

Ο αδελφός μας ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΡΑΣ δολοφονήθηκε το 1946 στο χωριό Βάχλια Γορτυνίας.

Η αδελφή μας ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΡΑ, μαχήτρια του ΔΣΕ σκοτώθηκε στη μάχη της Δημητσάνας.

Η άλλη αδελφή μας ΘΕΩΝΗ ΚΑΡΡΑ, επίσης στο ΔΣΕ στον Εμφύλιο, πέθανε το 1981.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 40 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Ανδρέας Μετζέλος

Ελπινίκη Καρρά - Μέτζελου

** *

Για τα 90 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης και τα 90 χρόνια του ΚΚΕ, καθοδηγητή και αιμοδότη της Εθνικής Αντίστασης, και στη μνήμη όσων έπεσαν στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών, 50 ευρώ.

Λάζαρος Κωνσταντινίδης

* * *

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΜΑΡΙΑΣ και του αδελφού μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 50 ευρώ.

Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου

* * *

Στη μνήμη του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΤΩΝΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Παναγιώτης Βαλαής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, ο οποίος ως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δαμουλιανάτων.

Η αδελφή του: Χαραλαμπία Αλιβιζάτου

* * *

Στις 26 Δεκέμβρη 2007 κηδεύτηκε στη Νεμέα Κορινθίας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΪΔΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε στα 77 χρόνια του συνεπής, σεμνός αγωνιστής για τα ιδανικά του Κόμματός του, για το δίκαιο του λαού. Στην Κατοχή ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΕΑΜ-ΕΠΟΝ.

Βασίλης Τσίγκος
Βασίλης Τσίγκος
Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, η ΚΟΒ Νεμέας προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΣΠΥΡΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ και της αδελφής μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΡΡΕ, οπαδών του ΚΚΕ, που πάντα το ψήφιζαν και το ενίσχυαν οικονομικά, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Αρτεμη Μπλάνα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΓΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, και για την ονομαστική γιορτή του, η σύζυγός του πρόσφερε στην ΚΟ Ασπρόπυργου 30 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ, ο οποίος εξορίστηκε στο Μακρονήσι και την Ικαρία, «έχασε» τα παιδιά του και πέθανε το 1981, του ανιψιού μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το 1990, και για τη γιορτή τους, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Κώστας και Ιουλία Τσιόδρα

* * *

Στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ, που δε βρίσκονται πλέον μαζί μας: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΡΑ, ΝΤΙΝΟΥ και ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΪΤΣΑΝΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΙΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, ΝΤΙΝΑΣ ΣΟΡΗ, ΕΛΛΗΣ ΒΑΝΙΩΤΗ, ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΙΔΕΡΗ, ΣΟΛΩΝΑ ΒΕΡΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥΛΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΦΙΛΙΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ και ΤΑΣΟΥ ΔΡΟΛΑΠΑ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων - Νεάπολης.

Γιάννης Μπερτσιάς
Γιάννης Μπερτσιάς
Λούλα και Σοφοκλής Δρόσος


Ελένη Ιατροπούλου
Ελένη Ιατροπούλου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ