Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Ανοίγει η «κόκκινη» αυλαία

Ανοίγει σήμερα το βράδυ στο Κηποθέατρο η «κόκκινη» αυλαία των τριήμερων προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ στη Λάρισα. Οι νέοι και οι νέες του νομού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ξεχωριστό πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης και αγώνα σε όλους όσοι τους θέλουν στο περιθώριο, άβουλους και υποταγμένους.

Ηδη η κόκκινη πολιτεία είναι έτοιμη στο Κηποθέατρο. Ολες αυτές τις μέρες τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ είναι εκεί, προετοιμάζοντας με αμείωτη ένταση το χώρο υποδοχής της νιότης.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αύριο στις 9.30 το βράδυ στην κεντρική εξέδρα θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Σήμερα στις 9.30 το βράδυ θα μιλήσει ο Σωκράτης Παπαδόπουλος, μέλος του γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στη Λάρισα είναι αφιερωμένες στον αείμνηστο κομμουνιστή Κώστα Λουλέ, που φέτος συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατό του. Τιμητική εκδήλωση για τη ζωή και τη δράση του Κώστα Λουλέ θα γίνει αύριο στις 8.45 μ.μ. στην κεντρική εξέδρα του Φεστιβάλ στο Κηποθέατρο. Το ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ και η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης, η οποία εκτός από την εξιστόρηση της ζωής της εξέχουσας μορφής του κομμουνιστικού κινήματος που θα γίνει από ηθοποιούς, θα περιλαμβάνει και έκθεση φωτογραφικού υλικού και προβολή σλάιτς.

Το πρόγραμμα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων της ΚΝΕ στη Λάρισα περιλαμβάνει αφιερώματα, συζητήσεις, σήμερα για τα ναρκωτικά και αύριο για την κοινωνική ασφάλιση. Επίσης, την Κυριακή το πρωί θα γίνουν στο Κηποθέατρο αθλητικές εκδηλώσεις. Πολλοί και αξιόλογοι είναι οι καλλιτέχνες και τα μουσικά συγκροτήματα που θα συμμετέχουν. Σήμερα στο Κηποθέατρο θα δώσει συναυλία το συγκρότημα ΑΠΟΥΡΙΜΑΚ, αύριο ο Μίλτος Πασχαλίδης. Θα συμμετέχουν, επίσης, το λαϊκό συγκρότημα «ΝΟΣΤΟΣ» και άλλα χορευτικά και ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι Θάνος Μικρούτσικος και Βασίλης Παπακωνσταντίνου την Κυριακή στο γήπεδο Αλκαζάρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ