Πέμπτη 31 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τέχνη χάριν της ζωής

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» ανεβάζει την «Τραπεζαρία» του Αλμπερτ Γκάρνι, στις 3/2 (6μμ) στο θέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5). Το έργο θυμίζει οικογενειακό άλμπουμ και η κάθε στιγμή μία φωτογραφία, που διαρκεί όσο ανασύρουμε στη μνήμη μας μία οικεία κατάσταση. Τα πρόσωπα βιώνουν ταυτόχρονα το τραγικό και το κωμικό, τη θλίψη και το γέλιο.

Η παράσταση αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης των ανθρώπων τους και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 (πλατεία Αμερικής). Το πρόγραμμα είναι στεγνό (δε χορηγείται καμία φαρμακευτική ουσία) και η συμμετοχή του εξαρτημένου ατόμου στο πρόγραμμα είναι εθελοντική και δωρεάν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ