Σάββατο 1 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συντροφιά με τον «902 TV»

Σήμερα στις 18.30 από την τηλεόραση του «902 TV» θα μεταδοθεί η εκπομπή «Σελίδες γνώσης». Επιμέλεια - παρουσίαση: Αννεκε Ιωαννάτου. Το κράτος και οι νόμοι του είναι ένα θέμα που επανέρχεται στη δημόσια συζήτηση με τρόπο ελλιπή ή και στρεβλό. Αλλοι ξεκόβουν το ρόλο τους από την κοινωνική - οικονομική ζωή προσάπτοντάς τους μία σχετική ή απόλυτη αυτονομία. Αλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αυτόνομη λειτουργία τους. Η πραγματικότητα όμως, μας δίνει μία πιο σύνθετη εικόνα. Για τα θέματα αυτά, η Αννεκε Ιωαννάτου συνομιλεί με τον διδάκτορα στην Κοινωνιολογία του Δικαίου Δημήτρη Καλτσώνη, με αφορμή το βιβλίο του «Κράτος και Ανενέργεια του Νόμου» (Εκδόσεις «Σάκκουλας»).

Αύριο Κυριακή στις 07.00 παιδικό πρόγραμμα με «Τσάρλι Τσάπλιν», στις 20.20 «Αθλητικές συναντήσεις» με αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ και στις 22.05 «Κλασικές Αρμονίες»: Μπαλέτο, όπερα, κλασική μουσική.

Μεθαύριο Δευτέρα στις 17.30 «Ευ ζην». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ρένα Μαραζιώτη. Θέμα της εκπομπής το αδυνάτισμα. Η καλεσμένη βιοχημικός - διατροφολόγος Πηνελόπη Μπρούμη - Μινώτου, απαντά σε σημαντικά ερωτήματα, όπως: Τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν ξεκινήσουμε μια δίαιτα, πως θα επιλέξουμε τον κατάλληλο χώρο, ποιες εξετάσεις οφείλουμε να δείξουμε στο διαιτολόγο, πόσα κιλά πρέπει να χάνουμε την εβδομάδα χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο την υγεία μας, ποιους όρους πρέπει να πληροί ένα πρόγραμμα διατροφής και εάν είναι απαραίτητη στη διαδικασία αυτή, η ψυχολογική υποστήριξη. Στις 20.30 Κινηματογραφική βραδιά. Θα προβληθεί η ταινία «BAL-CAN-CAN». Στις 22.30 «Μικροπροοπτική». Επιμέλεια - παρουσίαση: Γρηγόρης Τραγγανίδας. Η εκπομπή φιλοξενεί τον Χάρη Σταθόπουλο, με αφορμή την τελευταία του ταινία με τίτλο «Ισόγειο» - ένα ιδιότυπο θρίλερ - η οποία βραβεύτηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας με τιμητική διάκριση Ηχου στον Σπύρο Δρόσο και τιμητική διάκριση της Πανελλήνιας Ενωσης Κριτικών Κινηματογράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ