Πέμπτη 6 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Δείτε στον «902 TV»

Θέματα για την υγεία, για την πολιτική και τον πολιτισμό περιλαμβάνουν σήμερα οι εκπομπές του «902 TV». Απόψε, επίσης, κάνει πρεμιέρα η ρώσικη σειρά «Bumbarash». Θα δούμε λοιπόν:

Στις 18.00 «Εις Υγείαν» σε επιμέλεια και παρουσίαση Ειρήνης Μπαλντίδη. Θέμα της σημερινής εκπομπής είναι ο καρκίνος του θυρεοειδούς. Περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν κάποιο νόσημα στον θυρεοειδή. Τα περισσότερα από τα νοσήματα αυτά είναι ιάσιμα. Ομως σε ορισμένες περιπτώσεις, η μη έγκαιρη διάγνωση αυτών των νοσημάτων, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές σε άλλα συστήματα του οργανισμού. Ο καρκίνος του θυρεοειδούς δεν είναι πολύ συχνός. Είναι όμως σημαντικό να γίνει έγκαιρη διάγνωση, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι πλήρως ιάσιμος. Για την έγκαιρη λοιπόν διάγνωση και τη χειρουργική αντιμετώπιση του θυρεοειδή, στην οποία προχωρούν πολλοί ασθενείς, μιλά ο χειρουργός Ανδρέας Τσάπαλος, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας.

Στις 20.30 Μια νέα ενδιαφέρουσα ξένη σειρά ξεκινά απόψε στον «902 TV», με τη μετάδοση του πρώτου επεισοδίου. Πρόκειται για τη ρώσικη σειρά «Bumbarash».

Στις 22.00 «Αναζητήσεις» Εκπομπή που αναζητά και αναδεικνύει τη βαθύτερη ουσία των κοινωνικών και πολιτικών φαινομένων και εξελίξεων, τις ρίζες και τις ιδεολογικές τους προεκτάσεις. Με τον Κώστα Καραχάλιο.

Στις 23.00 «CINE PLANO». Με τους Κώστα Σταματόπουλο, σκηνοθέτη και Γιάννη Φραγκούλη κριτικό κινηματογράφου. Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν οι ταινίες που θα προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάρτη. Επίσης, θα προβληθεί συνέντευξη του Ζαν Μαρί Ντρο, Γάλλου σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ και ταινιών, καθώς και αφιέρωμα στο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η εκπομπή θα παρουσιάσει επίσης το βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Σολδάτου «Το γυμνό σώμα», που σκηνοθέτησε σε ταινία ο Νίκος Κούνδουρος και το DVD «Η γη του Μπράιαν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ