Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ρότα... για Πεκίνο

Το 13 κάθε άλλο παρά γρουσούζικο αποδείχτηκε για την Εθνική ανδρών που πλέον φέτος θα φθάσει το συγκεκριμένο αριθμό παρουσιών σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από χτες εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη φετινή διοργάνωση του Πεκίνου μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στην Οραντέα της Ρουμανίας. Η Ελλάδα επικράτησε με 8-6 και της Ρωσίας καταλαμβάνοντας αήττητη την πρώτη θέση του ομίλου, πράγμα που σημαίνει και την απευθείας πρόκριση (οι δυο πρώτοι προκρίνονται απευθείας). Ετσι τώρα στους ημιτελικούς (κόντρα στους νικητές των προημιτελικών) του τουρνουά θα περιμένει χωρίς άγχος τον αντίπαλό της για να διεκδικήσει και την πρωτιά.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι Ελληνες διεθνείς μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους φτάνοντας στο 7-4 με πρωταγωνιστή τον Ντόσκα (4 γκολ), αλλά η μέτρια άμυνα αυτή τη φορά με παίκτη λιγότερο επέτρεψε στους Ρώσους να μειώσουν σε 7-6. Το γκολ του Θωμάκου, όμως, στα 34 δεύτερα αποτέλεσε τη σφραγίδα της απευθείας πρόκρισης της ελληνικής ομάδας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-2, 2-2. Ελλάδα: Ντόσκας 4, Χ. Αφρουδάκης 1, Θωμάκος 2, Μυλωνάκης 1. Ρωσία: Στράταν 2, Γκαρμπούζοφ 1, Μπαλασόφ 1, Καλτούριν 1, Ζινούροφ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ