Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Να περάσει... ο επόμενος

Αντιλαϊκή συνέχεια και υπέρ του κεφαλαίου συνέπεια. Σ' όποιον τομέα και αν εξετάσεις την πολιτική της ΝΔ, στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγεις. Το αποτέλεσμα των δεδομένων δεν αλλάζει, ούτε και με την κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να 'ναι σύμπτωση...

Το... χορό των ιδιωτικοποιήσεων και των γηπέδων (δημόσια περιουσία), «άνοιξε» το ΠΑΣΟΚ («Γ. Καραϊσκάκης»). Με αξιοπρόσεχτη πιστότητα τα βήματά του ακολουθεί και η ΝΔ. Ξεκίνησε με «Ελαιώνα», συνέχισε (με τις απαραίτητες προετοιμασίες) για «Καυταντζόγλειο», «Αλκαζάρ» και το γήπεδο της ΑΕΚ.

Χτες - ημέρα που η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, ανακοίνωνε το αντεργατικό νομοσχέδιο για την ασφάλιση, που ενισχύει ακόμα περισσότερο το κεφάλαιο, κυβέρνηση και ΠΑΕ ΑΕΚ διαπίστωσαν πως «είναι σε καλό δρόμο». Στη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, με εκπροσώπους της εταιρείας, επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο και απομένουν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Με το γνωστό «πρασινογάλαζο» πρόσχημα των δικαιωμάτων ιστορικών ομάδων, δίνεται άλλη μια ευκαιρία σε ένα ακόμα κομμάτι του κεφαλαίου να αυξήσει την περιουσία και τα κέρδη του. Οποιο δρόμο και αν επιλέξουν (με γνώμονα το συμφέρον τους) κυβέρνηση και επιχειρηματίες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Με (ποικιλοτρόπως) «χρυσοπληρωμένα» - από το δημόσιο κορβανά - κεφάλαια θα στήσουν μια ακόμα υπερεπικερδή επιχείρηση.

Η οποία - επιπλέον - θ' αποτελέσει άλλοθι, για να ζητήσουν οι προηγούμενες «ισονομία» (π.χ. ΠΑΕ Ολυμπιακός για το χάρισμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ