Σάββατο 15 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Στις 9 Απρίλη οι φοιτητικές εκλογές

Στις 9 Απρίλη θα γίνουν οι φοιτητικές εκλογές στους συλλόγους όλης της χώρας, όπως αποφάσισαν τελικά χτες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο απερχόμενο ΚΣ της ΕΦΕΕ. Μετά από πέντε άκαρπες συναντήσεις, όπου οι παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΔΑΠ έφερναν διάφορα προσκόμματα στη διαδικασία και εμπόδιζαν να παρθεί απόφαση και κάτω από την ουσιαστική πίεση της Πανσπουδαστικής ΚΣ που στράφηκε στους ίδιους τους φοιτητικούς συλλόγους προκειμένου να απαιτήσουν την άμεση πραγματοποίηση των εκλογών, χτες το απόγευμα βγήκε τελικά η απόφαση. Οι εκλογές θα γίνουν με βάση τον κανονισμό που ισχύει τα τελευταία χρόνια. Το Πανσπουδαστικό Συνέδριο ορίστηκε για τις 23-25 Μάη, στην Αθήνα.

Ανάλογη απόφαση αναμένεται να λάβει τώρα και το απερχόμενο ΚΣ της ΕΣΕΕ για τις εκλογές στους σπουδαστικούς συλλόγους των ΤΕΙ την ίδια μέρα.

Η ΠΚΣ καλεί φοιτητές και σπουδαστές, μπροστά σ' αυτές τις εκλογές, να «κάνουν τη φωνή τους δύναμη ανατροπής», να στείλουν μήνυμα ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης και τις αναδιαρθρώσεις στην Παιδεία, να απαντήσουν στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα και τη ζωή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ