Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ψηλά το κεφάλι

Την πίκρα και την απογοήτευση που κυριαρχούσε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία επέστρεψε χτες, μετρίασαν κάπως οι εκδηλώσεις συμπαραστάσεις των οπαδών που βρέθηκαν στ' αεροδρόμιο. Οι μεν «θρηνούσαν» τη χαμένη ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα και καλύτερο αύριο στο θεσμό, οι δε ικανοποιημένοι από την απόδοση αναγνώρισαν την προσπάθεια των «πρασίνων». Ταυτόχρονα θέλησαν ν' ανεβάσουν το ηθικό παιχτών και προπονητή ενόψει της συνέχειας, εντός και εκτός συνόρων. Ανάμεσα στα μπράβο και δεν πειράζει μάλιστα υπήρξαν και έντονα στοιχεία στήριξης του Αναστασιάδη...

Ορεξη για κουβέντες δεν είχε κανένας από τους «τριφυλλοφόρους», εκτός τον Πάολο Σόουζα: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο» είπε, συντασσόμενος με την επικρατούσα διαπίστωση. Ο Παναθηναϊκός στο «Ντέλε Αλπι» άξιζε διαφορετικής τύχης. Μάλιστα, οι παίχτες του τόσο πολύ επηρεάστηκαν από το 2 - 1 και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώθηκε που, σύμφωνα με πληροφορίες, στ' αποδυτήρια πολλοί έκλαιγαν. Ετσι ο προπονητής (για να τους ηρεμήσει) μετά τα συγχαρητήρια τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι που τελείωσε και να κοιτάξουν μπροστά.

Πλέον η κατάσταση έχει δυσκολέψει πολύ. Αλλά οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν ως το τέλος. Κομβικό σημείο η επόμενη αναμέτρηση με το Αμβούργο. Χαρούμενο μήνυμα η επιστροφή, στη δράση, του Σόουζα: «Θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Αμβούργο και να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να νικήσουμε πάση θυσία εκεί αν θέλουμε να ελπίζουμε στην πρόκριση» δήλωσε ο Πορτογάλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ