Πέμπτη 27 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
Αγωνιστικές κινητοποιήσεις σήμερα στην Αχαΐα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον Κόμβο Βιομηχανικής και στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα αγρότες της Αχαΐας σε δύο σημεία του νομού - στην περιοχή Αιγιάλειας και στον Κόμβο Βιομηχανικής (Σκάγια) - διεκδικώντας την ικανοποίηση ζωτικών αιτημάτων τους.

Συγκεκριμένα, σήμερα:

  • Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου (Μπακόπουλος - Ντρίνιας) διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίας Λαύρας στις 11 το πρωί στο Αίγιο. Στην ανακοίνωση - κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου αναφέρονται ανάμεσα σε άλλα τα εξής: «Ο,τι μας έμεινε από τις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού το αποτελείωσε ο τελευταίος παγετός του Φλεβάρη. Συνάδελφοι, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο».
  • Ο Αγροτικός Σύλλογος του Δήμου Ωλενίας και ο Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας διοργανώνουν από κοινού αγωνιστική συγκέντρωση με αγροτικά μηχανήματα στον Κόμβο της Βιομηχανικής (Σκάγια), έξω από την Πάτρα, στις 10 π.μ. Στην ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Ωλενίας και του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Αχαΐας τονίζεται: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε γιατί δε μας έμεινε τίποτα. Οι υποσχέσεις που προεκλογικά μας δίνουν ξεχνιούνται την επόμενη μέρα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι κυβερνήσεις που πέρασαν μας θεωρούν βάρος από το οποίο πρέπει να απαλλαγούν. Το λένε κατά καιρούς στις συνόδους που κάνουν. Δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη. Εχουμε ακόμα τη δύναμη, αρκεί να καταλάβουμε πως πρέπει να βγούμε όλοι στο δρόμο. Να ξεσηκώσουμε τα χωριά μας. Δε ζητάμε ελεημοσύνη από κανένα. Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και μας κλέβουν».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ