Πέμπτη 27 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Περιοδεία πραγματοποιεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Περιοδεία στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στις 10 π.μ. Ομιλία σε εκδήλωση της ΚΝΕ στο αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ (με θέμα «9 χρόνια από τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία. Οι λαοί των Βαλκανίων στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού»), στις 11.30 π.μ. και ομιλία σε εκδήλωση της ΚΝΕ, στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, στις 12.30 μ.μ.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα στις 7 μ.μ., στην παλιά Βιβλιοθήκη του ΔΠΘ, οι οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ κάνουν εκδήλωση με θέμα: «Η επικαιρότητα της σκέψης και του έργου του Δημήτρη Γληνού» και ομιλήτρια την Ν. Δραμανίδου, μέλος της ΝΕ Αλεξανδρούπολης του ΚΚΕ.
  • Στην Κοζάνη, σήμερα στη 1 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ, η ΟΒ ΣΔΟ της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα τη διδασκαλία της Πολιτικής Οικονομίας και ομιλητή τον Ν. Στολτίδη, μέλος της ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και επιστημονικό συνεργάτη του ΤΕΙ Κοζάνης στο Τμήμα Διοίκησης.
  • Στις Σέρρες, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό αμφιθέατρο του ΤΕΙ, η ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση για την πρόταση του ΚΚΕ για την Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Ζιώγα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ