Κυριακή 13 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΑΠΡΙΛΗ
Λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ

Τη μεγάλη συνδικαλιστική και πολιτική σημασία της εξόρμησης αναδεικνύει η Εκτελεστική Γραμματεία, στο κάλεσμά της προς τους εργαζόμενους

Πλατύ κάλεσμα προς όλους τους συνδικαλιστές και τις Οργανώσεις τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης που εξήγγειλε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, αναδεικνύοντας την τεράστια συνδικαλιστική και πολιτική σημασία της μάχης. Η οικονομική εξόρμηση αποφασίστηκε να έχει τη μορφή της λαχειοφόρου, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο και θα διαρκέσει από τις 15 Απρίλη μέχρι τέλος Ιούνη.

Στο κάλεσμά της, η Εκτελεστική Γραμματεία σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι η πολύμορφη δράση του ταξικού κινήματος έχει καταγράψει το ΠΑΜΕ σαν μια δύναμη ευθύνης που αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων. «Προϋπόθεση και όρος συνέχισης της δράσης του ΠΑΜΕ είναι η οικονομική του ενίσχυση. Το ΠΑΜΕ στηρίζεται στους εργαζόμενους, σ' αυτούς που έρχεται σε επαφή κάθε μέρα στον αγώνα, στις παρεμβάσεις του, στα προβλήματα στους χώρους δουλειάς, δυναμώνοντας τους δεσμούς μαζί τους. Στηρίζεται στα εργατικά σωματεία, στις Ομοσπονδίες, στα Εργατικά Κέντρα, στους συνδυασμούς, στις επιτροπές αγώνα στους χώρους δουλειάς, στις επιτροπές στις συνοικίες, στις εργατογειτονιές. Το ΠΑΜΕ δεν έχει, επομένως, άλλους πόρους. Το κεφάλαιό του είναι οι θέσεις του, η δράση του.

Η οικονομική ενίσχυση του ΠΑΜΕ θα δυναμώσει τον ταξικό προσανατολισμό, τον ταξικό αγώνα. Η οικονομική του ενίσχυση θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στην έκφραση της διεθνιστικής εργατικής αλληλεγγύης στους εργάτες όλου του κόσμου. Η οικονομική ενίσχυση θα δυναμώσει το ταξικό εργατικό κίνημα, θα δώσει ένα ακόμη γερό χτύπημα στη γραμμή των κοινωνικών διαλόγων, του συμβιβασμού, της υποταγής».

Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 5 ευρώ (δύο νούμερα). Ο λαχνός που θα κερδίσει είναι αντίστοιχος του 1ου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου της κλήρωσης της 1/7/2008. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μπορούν να προμηθευτούν λαχεία από τις τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ και από τα κεντρικά γραφεία (Εμμ. Μπενάκη 28, τηλ. 210. 3833786 - 210. 3305219). Για κατάθεση χρημάτων: Εθνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 129/594136-96 (Πέρρος Γεώργιος - Τενές Χαράλαμπος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ