Σάββατο 3 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: Η συστηματική και σχεδιασμένη, όπως φαίνεται, απουσία ελέγχων από τις αρμόδιες αρχές, έχει αποθρασύνει τους ιδιοκτήτες μεταφορικών εταιρειών (Εθνικών και Διεθνών μεταφορών) αλλά και τις διευθύνσεις ΚΤΕΛ και σούπερ μάρκετ. Τα παραπάνω κατήγγειλαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βέροιας εκπρόσωποι του Συνδικάτου Οδηγών Μακεδονίας Θράκης «Ο Ερμής», με αφορμή το τελευταίο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος συναδέλφου τους στις 19 Απρίλη, αλλά και την απόλυση οδηγού από το ΚΤΕΛ μετά την άρνησή του να μεταφέρει όρθιους επιβάτες, καθώς και την απόλυση άλλου οδηγού από τα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» διότι αρνήθηκε να οδηγήσει υπερφορτωμένο όχημα.

ΥΠΟΘΕΣΗ «ΕΛΑ»: Την Τετάρτη 7 Μάη, σε αίθουσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού θα γίνει η τρίτη δίκη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στον ΕΛΑ. Κατηγορούμενοι είναι οι Χρήστος Τσιγαρίδας, Αγγελέτος Κανάς, Ειρήνη Αθανασάκη και Κώστας Αγαπίου. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που δικάζονται γι' αυτή την υπόθεση. Την πρώτη ήταν όταν καταδικάστηκαν για συμμετοχή στην Οργάνωση και τη δεύτερη όταν αθωώθηκαν για συγκεκριμένες ενέργειες του ΕΛΑ που η συμμετοχή τους δεν αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία. Στην πρώτη και στη δεύτερη δίκη κατηγορούμενος ήταν και ο Μιχάλης Κασίμης, ενώ στη δεύτερη μαζί με τους πέντε δικάστηκε και ο Γιάννης Σερίφης. Οι Μ. Κασίμης και Γ. Σερίφης έχουν αθωωθεί ομόφωνα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε χτες το πόρισμα της ΕΔΕ για την υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν αφορούν ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων που έπρεπε να κατατεθούν στα ασφαλιστικά ταμεία. Δύο μήνες τώρα τα Ταμεία αδυνατούν να δώσουν αναλυτική εικόνα των ποσών που οφείλει συνολικά ο Δήμος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ