Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ. (Να μείνει στο σύστημα)

Η ζωή του ΓΙΩΡΓΗ ΖΩΪΔΗ ήταν μια προσφορά στους αγώνες του ΚΚΕ, στην ειρήνη, στην πρόοδο και την υπόθεση του λαού. Δούλεψε από τις γραμμές του ΚΚΕ, συνδυάζοντας την κομματική με την επιστημονική του προσφορά, με την αταλάντευτη πίστη του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή Γιώργη Ζωΐδη, προσφέρω 30.000 δρχ. για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συντρόφισσά του Ευανθία Zωΐδη

** *

Φωτ. (Να μείνει στο σύστημα)

Πριν από 43 μήνες, στις 26 Φλεβάρη 1997, άφησε την τελευταία πνοή της στο δωμάτιο 511 του νοσοκομείου του ΕΕΣ Αμπελόκηπων Αθήνας η ΧΑΡΟΥΛΑ Χωραφάκη - ΚΕΠΕΣΗ, εθελόντρια προϊσταμένη του ΕΕΣ, από το 1954 αδελφή. Υπήρξε άξια κόρη του Γεωργίου και της Αικατερίνης Χωραφάκη. Καλή με τα αδέρφια της όλα. Υποδειγματική νύφη με φροντίδα και στοργή στην πεθερά της. Αξια σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα του Ν. Κεπέση. Καλή συνάδελφος. Συνεπής αγωνίστρια συνδικαλίστρια, ανένταχτη κομμουνίστρια και αδιάλλαχτη υπερασπιστής της πολιτικής και των ιδανικών του ΚΚΕ. Μέλος του Παραρτήματος Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ.

Στην αξέχαστη μνήμη της, ο Νίκανδρος Κεπέσης προσφέρει 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ, στελεχών του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου, για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ 10.000 δρχ.

Χρήστος Καρατζάς

***

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συναγωνιστή, παλαίμαχου κομμουνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΟΥΝΗ, που πρόσφατα απεβίωσε, προσφέρω, μέσω του «Ριζοσπάστη», 5.000 δραχμές στο ΚΚΕ.

Θανάσης Πορφύρης

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΡΟΥ και αντί για μνημόσυνο, η γυναίκα του Σοφία προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Δαμουλιανάτων, 10.000 δρχ. προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε ως το τέλος της ζωής του.

***

Ο Γρηγόρης Ρούνης προσφέρει 20.000 δρχ. στη ΝΕ Αρκαδίας για το 16ο Συνέδριο, στη μνήμη του γιου του ΒΑΣΙΛΗ, δόκιμου του Λιμενικού, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από 10 χρόνια σε τροχαίο.

* * *

Στη μνήμη του παππού μου ΒΑΓΓΕΛΗ και της γιαγιάς μου ΣΟΦΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝIΔΟΥ, οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρω για το 16ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας, 10.000 δρχ.

Ανδρέας Παπαδόπουλος

* * *

Στις 27 Σεπτέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της αγαπημένης συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΜΑΡΙΑΣ Παπουνίδου - ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΟΥ.

Στη μνήμη της, προσφέρω στο ΚΚΕ 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Λαχανά.

Γιάννης Περκουλίδης

* * *

Ο Βασίλης Βενέτης προσφέρει 40.000 δρχ. στη ΝΕ Καρδίτσας για το 16ο Συνέδριο, στη μνήμη του θείου του ΣΕΡΑΦΕΙΜ Δ. ΤΣΙΩΝΟΥ, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου, που πέθανε πολιτικός εξόριστος στον Αϊ - Στράτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ