Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Αποκαλύψεις μυστικών

Το κακό είναι ότι τα τόσο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ προβάλλονται νωρίς το πρωί και λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να τα παρακολουθήσουν. Από τη ΝΕΤ στις 10.01 θα παρουσιαστεί η εκπομπή «Τα μυστικά της άγριας Αυστραλίας». Ο κινηματογραφιστής Μπεν Κροπ μας παρασύρει στον εσωτερικό της αχανούς αυτής ηπείρου και με τη βοήθεια του φακού μας αποκαλύπτει τα μυστικά των τροπικών δασών, τους πολύριζους βάλτους, τη ζωή στην έρημο και την ορμή που έχουν εκεί οι καταρράκτες.

Στις 11.01 πάλι από τη ΝΕΤ θα παρουσιαστεί «Η γη αποκαλύπτει τα μυστικά της», ενώ στις 11.30 θα προβληθεί η ενδέκατη εκπομπή από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Κυνηγώντας το αδύνατο». Πρόκειται για το κυνήγι του απόλυτου, του κινδύνου, της περιπέτειας πέρα από τα όρια. Μια αγγλική παραγωγή γεμάτη δράση και απίθανα αθλήματα.

Τέλος, στις 16.01 από την ΕΤ-1 θα κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζούγκλα της Αφρικής. Μια περιήγηση σε πανέμορφα μέρη, που δύσκολα επισκέπτεται ο άνθρωπος για να δούμε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία πλασμάτων που ζουν εκεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ