Τετάρτη 14 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Κωλυόμενος ο Ιακώβου

Επικαλούμενος κώλυμα του συνηγόρου του, ούτε χτες παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα ο Χρήστος Ιακώβου προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση ντόπινγκ αθλητών της εθνικής ομάδας Αρσης Βαρών. Το νέο ραντεβού του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή με το δικαστικό λειτουργό προσδιορίστηκε για την Τρίτη 20 Μάη.

Χτες εμφανίστηκε στον εισαγγελέα ο εισαγωγέας από τη Λάρισα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου για την ίδια υπόθεση σχετικό υπόμνημα, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τις παράνομες ουσίες που ανιχνεύτηκαν στους αθλητές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία δεν έχει καταχωρηθεί το e-mail της παραγγελίας των σκευασμάτων προς την κινέζικη εταιρεία. Απαντώντας ο εισαγωγέας σε σχετικές ερωτήσεις του εισαγγελέα, είπε ότι δεν είχε πελάτες του αθλητές της κολύμβησης.

Να σημειωθεί ότι εκτιμήσεις εισαγγελικών πηγών λένε πως αν γίνουν εξετάσεις θα βρεθούν αθλητές και άλλων αθλημάτων ντοπαρισμένοι με την ίδια ουσία.

Νέα αναβολή για τις 16 Μάη πήρε και η αθλήτρια που έχει διαχωρίσει τη θέση της από τους υπόλοιπους 10 αθλητές που είχαν βρεθεί ντοπαρισμένοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ